banner2

Poslanstvo

POSLANSTVO STROKOVNEGA DRUŠTVA MEDICINSKIH SESTER, BABIC IN ZDRAVSTVENIH TEHNIKOV KOROŠKE

Društvo je prostovoljno, samostojno, neprofitno združenje medicinskih sester, babic zdravstvenih tehnikov in bolničarjev Koroške regije, ki delujejo na področju zdravstvene in babiške nege.

holding_handsOsnovno poslanstvo društva je pod okriljem in ob strokovni podpori Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije in Zveze društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, razvijati, vzpodbujati in zagotavljati čimbolj kakovostna ravnanja v praksi zdravstvene in babiške nege v dobro uporabnika.

Z delovanjem, ki temelji izključno na odločitvah v korist človeka, posameznika, skupine ali skupnosti, se Društvo z uveljavljanjem najnovejših strokovnih usmeritev trudi zagotavljati nenehen kakovostni razvoj stroke zdravstvene in babiške nege ter zdravstva nasploh.

Društvo vzpodbuja strokovna izpopolnjevanja in pridobivanje znanj, raziskovalno dejavnost in medgeneracijsko sodelovanje ter se na strokovni ravni povezuje z drugimi društvi in strokovnimi sekcijami. Skrb za najboljšo možno celovitost oskrbe pacienta in skrb za osebnostni in profesionalni strokovni razvoj članov, sta središče žitja in bitja Društva.

Društvo organizira za člane prostočasne aktivnosti, ekskurzije, pohodništvo in drugo ter na ta način vzpodbuja pripadnost, dobro medsebojno sodelovanje in skrb za lastno zdravje članov.

Društvo povezuje pretekle izkušnje in modrost z novimi idejami znotraj stroke in širše.

E-prijavnica (izobraževanja)

Kartica-clani

Portal članov

prijava

Aktualno

Kontakt

KONTAKTNE INFORMACIJE

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes24
mod_vvisit_counterVčeraj19
mod_vvisit_counterTa teden119
mod_vvisit_counterPrejšnji teden426
mod_vvisit_counterTa mesec2861
mod_vvisit_counterPretekli mesec1904
mod_vvisit_counterSkupno567397

Prisotni: 4 guests na strani
Vaš IP: 3.238.199.4
Datum: 29.09.2022

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Vec o tem si lahko preberete tem spletnem mestu.

Sprejemam uporabo piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information