banner2

Vizija društva

vizijaStrokovno društvo medicinskih sester babic in zdravstvenih tehnikov Koroške vidi možnost uresničevanja svojih strateških ciljev v povezovanju in vzpodbujanju konstruktivnega delovanja vsakega posameznega člana / članice.

Izhajajoč iz prevladujočih večinskih interesov članov, smiselne opredelitve ter prednostne razvrstitve le teh, se bo Društvo v viziji svojega delovanja, z realno presojo zmožnosti in izgledov, trudilo zagotavljati in uresničevati jasno zastavljene cilje, ki bodo merljivi in bodo hkrati zagotavljali nenehen napredek stroke zdravstvene in babiške nege. Interesi članov bodo odražali potrebe, želje in pričakovanja, ki bodo v skupnih ciljih sorazmerni zmožnostim vplivanja.

Društvo se bo zavzemalo za uveljavitev profesionalne in avtonomne vloge izvajalcev zdravstvene in babiške nege znotraj zdravstvenega sistema in širše ter vzpodbujalo partnerski odnos med vsemi delujočimi v skrbi za celovito oskrbo pacienta, skupine ali skupnosti.

Društvo bo z iskanjem in razumevanjem drugačnih stališč, z aktivnim poslušanjem v stikih s sodelavci, s člani Društva, vzpodbujalo ustvarjalno in odgovorno obnašanje, stanovsko pripadnost, zanesljivost, poštenost, korektnost in pripravljenost za pomoč.

Društvo bo z razvijanjem možnosti za strokovni in osebnostni razvoj slehernega člana, vzpodbujalo odličnost kakovosti dela znotraj in izven stroke zdravstvene in babiške nege ter v svojem javnem delovanju krepilo ugled stroke in poklica medicinske sestre, babice in zdravstvenega tehnika.

Društvo bo z ustvarjanjem pogojev za raziskovalno delo v stroki zdravstvene in babiške nege aktivno sledilo najnovejšim trendom sodobne zdravstvene in babiške nege.

Društvo bo z zagotavljanjem kulturnih in družabnih prostočasnih aktivnosti vzpodbujalo in krepilo življenjski optimizem, telesno aktivnost, duševno sprostitev in navdušenje za ohranitev zdravja in dolgo vitalnost svojih članov.

E-prijavnica (izobraževanja)

Kartica-clani

Portal članov

prijava

Aktualno

Kontakt

KONTAKTNE INFORMACIJE

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes131
mod_vvisit_counterVčeraj86
mod_vvisit_counterTa teden264
mod_vvisit_counterPrejšnji teden218
mod_vvisit_counterTa mesec1113
mod_vvisit_counterPretekli mesec1473
mod_vvisit_counterSkupno593750

Prisotni: 1 guests na strani
Vaš IP: 13.59.218.147
Datum: 16.04.2024

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Vec o tem si lahko preberete tem spletnem mestu.

Sprejemam uporabo piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information