banner2

Ponedeljek, 12. maj 2014 ob 06:46

Voščilo ob mednarodnih dnevih babic in medicinskih sester

Spoštovane kolegice in kolegi, medicinske sestre, babice in tehniki zdravstvene nege, iskreno vam čestitamo ob mednarodnem dnevu babic (5. maju) in mednarodnem dnevu medicinskih sester (12. maju).

Letošnja slogana: Babice spreminjajo svet - družino za družino in Medicinske sestre - moč za spremembe pomenita obvezo, da bomo tudi v aktualnih časih, polnih sprememb, še naprej odgovorno, kakovostno, varno in humano opravljali svoje poslanstvo. Pacienti, uporabniki naših storitev, od strokovnjakov zdravstvene in babiške nege pričakujejo znanje, empatijo in občutek za profesionalno in človeško skrb. Prizadevajmo si, da ostanemo pri pacientih najbolj zaupanja vredna poklicna skupina v zdravstvu in ohranimo naše strokovne, etične in moralne vrednote, ki smo jim zavezani, tudi v prihodnje.

Hvala, da nas podpirate in spodbujate v naših prizadevanjih v Društvu in v krovni instituciji Zbornici-Zvezi v vseh aktivnostih, še posebej tistih, ki kličejo po nujni razširitvi prostora soodločanja partnerjev pri reševanju krize v zdravstvu, v katerem  medicinske sestre, babice in tehniki zdravstvene nege ne smemo biti preslišani, prezrti in odrinjeni. Uresničimo željo Zbornice-Zveze in željo vseh nas in ostanimo iskreni zagovorniki naših pacientov in svojega poklica še naprej.

Praznujmo s ponosom, z zavestjo, da opravljamo human, cenjen in vedno bolj odgovoren poklic.

Iskreno se vsem zahvaljujemo ter prisrčno čestitamo ob prazniku.

vaše Društvo in Zbornica-Zveza

Kontakt

KONTAKTNE INFORMACIJE

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes18
mod_vvisit_counterVčeraj53
mod_vvisit_counterTa teden636
mod_vvisit_counterPrejšnji teden672
mod_vvisit_counterTa mesec2157
mod_vvisit_counterPretekli mesec1473
mod_vvisit_counterSkupno594794

Prisotni: 10 guests na strani
Vaš IP: 3.137.183.14
Datum: 27.04.2024

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Vec o tem si lahko preberete tem spletnem mestu.

Sprejemam uporabo piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information