banner2

Ponedeljek, 19. januar 2015 ob 14:23

POVABILO ČLANOM DRUŠTVA NA "VANDRANJA"

Obveščamo vse člane Društva -  ljubitelje pohodništva, da bomo v letu 2015 organizirali zanimive pohode, primerne tudi za člane z manj telesne kondicije, ki bi radi pobegnili iz vsakdanjega vrveža, se  kdaj izognili stresnemu delovniku, se prijetno družili  ter preživeli dan drugače kot običajno.

Najprej se bomo lotili nedrja Koroške in manj zahtevnih gorskih izzivov,  ki ponujajo raznovrstna pohajkovanja in raziskovalna potepanja, nadaljevali pa z osvajanjem tudi drugih zanimivih krajev Slovenije. Vandranja bodo vedno oplemenitena z ogledom znamenitosti in z vsakokratnim presenečenjem za udeležence.


Organizacijski odbor že pripravlja točno določene termine Vandranj za leto 2015, vse podrobnosti bodo kmalu objavljene na spletni strani Društva.


Vse zainteresirane člane pa že vabimo na prvo skupno srečanje v mesecu marcu, kjer bodo pred izvedbo čisto pravih vandranj,  lahko opravili preizkus svoje telesne zmogljivosti. Natančne informacije sledijo.


Pridružite se nam v čimvečjem številu!

Vaše Društvo!

Kontakt

KONTAKTNE INFORMACIJE

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes290
mod_vvisit_counterVčeraj38
mod_vvisit_counterTa teden387
mod_vvisit_counterPrejšnji teden672
mod_vvisit_counterTa mesec1908
mod_vvisit_counterPretekli mesec1473
mod_vvisit_counterSkupno594545

Prisotni: 5 guests na strani
Vaš IP: 18.222.22.244
Datum: 23.04.2024

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Vec o tem si lahko preberete tem spletnem mestu.

Sprejemam uporabo piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information