banner2


Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške je tudi letošnji zbor članov obogatilo s kulturno prireditvijo in s slavnostno podelitvijo najvišjih priznanj društva.

Zbor članov je izvolil poslanke, ki bodo zastopale interese Društva na Zbornici -Zvezi za leto 2015.

Za vse člane našega društva smo v mesecu marcu pripravili uvodno brezplačno testiranje telesne kondicije (test hoje), ki je potekalo na Ravnah na Koroškem. Rezultati testiranj so bili odlični.

V zvezi z nedavnimi pojavi ošpic v Sloveniji (v letu 2015 smo do sedaj zabeležili 13 primerov) ponovno prosimo vse zdravstvene ustanove in zdravstvene delavce, da ustrezno obravnavate zbolele osebe in preprečite morebitno nadaljnje širjenje bolezni.

Društvo je dobilo novo ime na rednem letnem občnem zboru Društva, ki je potekal 26. februarja 2015 v Slovenj Gradcu. O spremembi naziva in novem poimenovanju društva so se soglasno izrekli vsi člani zbora.

Za namen spodbujanja dobrega medsebojnega sodelovanje in skrbi za lastno zdravje bomo v letu 2015 organizirali zanimiva Vandranja.

Odprto pismo slovenskih medicinskih sester

Slovenske medicinske sestre, zdravstveni tehniki in tehniki zdravstvene nege (v nadaljevanju medicinske sestre) moramo oporekati nedavnim izjavam, da je število medicinskih sester v Sloveniji primerljivo s številom v drugih evropskih držav, da celo presegamo evropsko povprečje in da je problem ustreznega števila medicinskih sester prisoten le v okolju intenzivnih terapij. To ne drži.

DRUŠTVO MEDICINSKIH SESTER, BABIC IN ZDRAVSTVENIH TEHNIKOV SLOVENJ GRADEC vabi člane/članice društva NA REDNI LETNI ZBOR ČLANOV S SVEČANO PODELITIVJO SREBRNIH ZNAKOV, ki bo v ČETRTEK, dne 26.2.2015 ob 18.00 uri v HOTELU VABO v SLOVENJ GRADCU.

Nov, inovativen magistrski študijski program zdravstvene vede na Koroškem. Na Visoki šoli za zdravstvene vede v Slovenj Gradcu so razpisani programi oz. smeri fizioterapija, zdravstvena nega ter javno zdravje.

Spoštovane članice/člani Društva!

Bralci Revije Zdravje so v akciji za najsrčnejšo patronažno medicinsko sestro izbrali našo kolegico, Marijo Ileršič Kac.

Stran 9 od 15

Kontakt

KONTAKTNE INFORMACIJE

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes16
mod_vvisit_counterVčeraj32
mod_vvisit_counterTa teden477
mod_vvisit_counterPrejšnji teden490
mod_vvisit_counterTa mesec1454
mod_vvisit_counterPretekli mesec2519
mod_vvisit_counterSkupno596610

Prisotni: 1 guests na strani
Vaš IP: 3.239.11.178
Datum: 18.05.2024

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Vec o tem si lahko preberete tem spletnem mestu.

Sprejemam uporabo piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information