banner2


Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenj Gradec objavlja razpis za podelitev priznanja »Srebrni znak« posameznici/posamezniku ali skupini s področja zdravstvene in babiške nege za leto 2014.

Postani član Društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenj Gradec, pridruži se slovenskemu združenju medicinskih sester/zdravstvenikov, babic/babičarjev in zdravstvenih tehnic/tehnikov Slovenije ter izkoristi možnost brezplačne udeležbe na strokovnih izobraževanjih.

Sekcija upokojenih medicinskih sester vabi vse svoje članice na prijetno srečanje, ki bo potekalo v sredo, 3. decembra 2014 ob 16.00 uri v Hotelu Vabo v Slovenj Gradcu.

Spoštovani,

programski odbor 10. jubilejnega kongresa zdravstvene in babiške nege vas vabi k aktivnemu sodelovanju. Rok za oddajo izvlečkov je podaljšan do 30. 11. 2014, navodila so v prilogi.

Spoštovani!

Obveščamo, da je Založništvo Visoke šole za zdravstvene vede Slovenj Gradec izdalo dve znanstveni monografiji avtorjev prof. dr. Petra Praperja in doc. dr. Danice Železnik. Vsebina znanstvene monografije dr. Danice Železnik izpolnjuje vrzel na področju slovenske gerontologije, iz katere kaže črpati ugotovitve in koncepte celovite obravnave in skrbi zase pri starostnikih, ki živijo v domačem okolju.

Spoštovani,

posredujemo vam izjavo Zbornice – Zveze za javnost, ki  se nanaša na poziv stroke zdravstvene in babiške nege, da se zdravstvo izključi iz pogajanj o Čezatlantskem trgovinskem in investicijskem partnerstvu med Združenimi državami Amerike in Evropsko unijo.

Obveščamo, da je Zbornica-Zveza izdala Kodeks etike v enotni publikaciji. Kodeksa etike sta objavljena v zadnji številki Uradnega lista RS, št. 71/2014 z dne, 3.10.2014 in sta v novi podobi na voljo tudi na spletni strani našega Društva.

Spoštovani člani, članice!

 

Obveščamo vas, da bo dne, 9.9.2014 s pričetkom ob 8.30 uriv kongresnem centru Thermana v Laškempotekala 4. znanstvena konferenca z mednarodno udeležbo s področja zdravstvenih in socialnih ved, ki jo organizira Visoka šola za zdravstvene vede Slovenj Gradec.

Spoštovane kolegice in kolegi, medicinske sestre, babice in tehniki zdravstvene nege, iskreno vam čestitamo ob mednarodnem dnevu babic (5. maju) in mednarodnem dnevu medicinskih sester (12. maju).

Obveščamo vse člane, članice Društva, ki obiskujete port folio (osebno mapo) na spletni strani Zbornice-Zveze, da posreduje Zbornica -Zveza le tiste podatke o strokovnih izobraževanjih, ki jih organizira  sama oz jih organizira Regijsko strokovno društvo MSBZT  ali Strokovne sekcije pri Zbornici -Zvezi.

Stran 10 od 15

Kontakt

KONTAKTNE INFORMACIJE

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes259
mod_vvisit_counterVčeraj38
mod_vvisit_counterTa teden356
mod_vvisit_counterPrejšnji teden672
mod_vvisit_counterTa mesec1877
mod_vvisit_counterPretekli mesec1473
mod_vvisit_counterSkupno594514

Prisotni: 2 guests na strani
Vaš IP: 3.142.142.2
Datum: 23.04.2024

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Vec o tem si lahko preberete tem spletnem mestu.

Sprejemam uporabo piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information