banner2


Spoštovane in drage članice »Sekcije upokojenih medicinskih sester društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške«.

OBVESTILO UDELEŽENCEM IZLETA  "KULINARIKA KRASA IN TRST" 

 

DAN IN DATUM ODHODA: sobota, 10. november 2018.

Spoštovani!
Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške vabi člane Društva na strokovno izpopolnjevanje iz Ciklusa izobraževanj z naslovom »Profesionalna odgovornost strokovnjakov ZBN«.

Spoštovani člani, članice Društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške.

Privoščite si užitek potovanja in se nam pridružite na izletu »Kulinarika Krasa in Trsta«, ki ga organiziramo za vas 10. novembra 2018 (1 dan)

Spoštovani!

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške organizira v oktobru strokovno izobraževanje z naslovom "BOLNIŠNIČNE OKUŽBE".

Ljubljana, 12. september 2018 – Stanje na področju zdravstvene nege je vse slabše – zapirajo se bolnišnični oddelki, kader odhaja na delo v tujino in zapušča svoj poklic.

Visoka šola za zdravstvene vede Slovenj Gradec vabi na  8. znanstveno  konferenco z mednarodno udeležbo s področja zdravstvenih in socialnih ved z naslovom: »Prenos znanj in izkušenj med kliničnim okoljem in znanostjo«, ki se bo odvila v prostorih MKC Slovenj Gradec 19. junija 2018. 

Spoštovani, prijazno vas vabimo na svečanost ob podelitvi najvišjih priznanj najzaslužnejšim članom Strokovnega društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške za leto 2017.

Svečanost bo potekala v petek, 15.6.2018 ob 18.00 uri v »NAMA NOVI« v Slovenj Gradcu.

16. simpozij zdravstvene in babiške nege 2018 bo potekal v petek, 11. maja 2018 v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Spoštovane članice in člani,

ob mednarodnem dnevu babic in mednarodnem dnevu medicinskih sester vas vabimo na slavnostno akademijo Zbornice – Zveze, ki bo v petek, 11. maja 2018, ob 18. uri v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani.

Stran 2 od 15

Kontakt

KONTAKTNE INFORMACIJE

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes55
mod_vvisit_counterVčeraj191
mod_vvisit_counterTa teden55
mod_vvisit_counterPrejšnji teden1278
mod_vvisit_counterTa mesec3684
mod_vvisit_counterPretekli mesec6444
mod_vvisit_counterSkupno605284

Prisotni: 7 guests na strani
Vaš IP: 44.221.73.157
Datum: 23.06.2024

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Vec o tem si lahko preberete tem spletnem mestu.

Sprejemam uporabo piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information