banner2


Članice in člane Društva obveščamo, da bo osrednja proslava ob 12.maju, mednarodnem dnevu medicinskih sester, potekala v petek, dne, 10. maja 2013 ob 18.00 uri na Brdu pri Kranju.

Na občnem zboru Društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenj Gradec smo dne 7.3.2013 podelili priznanja za leto 2012. Vsem dobitnikom srebrnega znaka (najvišje priznanje društva) in dobitnikom stokovnega priznanja za leto 2012 iskreno čestitamo!

VABILO ČLANOM DRUŠTVA MEDICINSKIH SESTER, BABIC IN ZDRAVSTVENIH TEHNIKOV SLOVENJ GRADEC

na 3. znanstveno konferenco z mednarodno udeležbo s področja zdravstvenih ved z naslovom

 

SEDANJOST IN PRIHODNOST ZDRAVSTVENIH VED V ČASU GLOBALNIH SPREMEMB

Obveščamo vas, da smo pohod na Šmohor, ki smo ga načrtovali v marcu zaradi slabih vremenskih razmer prestavili na PETEK, dne 5.4.2013.

Na zimski planinski pohod na Šmohor gremo V PETEK , 05.4.2013 ob 7. uri. Dobimo se na GLAVNI AVTOBUSNI POSTAJI v Slovenj Gradcu. Na pot gremo z avtobusom.

Člane RDMSBZT Slovenj Gradec pozivamo k vložitvi kandidature za poslanca Zbornice-Zveze. Kandidaturo lahko člani vložijo na občnem zboru, ki bo dne 7.3.2013. Obveščamo Vas, da bodo na Občnem zboru potekale volitve in imenovanje poslancev ter nadomestnih poslancev za udeležbo na Skupščini Zbornice – Zveze, ki predstavljajo SDMSBZT SLOVENJ GRADEC za leto 2013.

Spoštovane članice, člani!

 

Društvo MSBZT Slovenj Gradec obvešča, da strokovno izobraževanje "TPO - modul licenca", ki je bilo načrtovano dne, 22.2.2013, v Slovenj Gradcu ODPADE zaradi premajhnega števil prijav!

Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenj Gradec, vabi članice in člane društva na redni letni občni zbor s podelitvijo srebrnih znakov, ki bo v četrtek, 7.3.2013 ob 18.00 uri, v Hotelu Vabo v Slovenj Gradcu. Obveščamo Vas, da bodo na Občnem zboru potekale volitve in imenovanje poslancev ter nadomestnih poslancev za udeležbo na Skupščini Zbornice – Zveze, ki predstavljajo SDMSBZT SLOVENJ GRADEC za leto 2013.

Spoštovani člani!

 

Obveščamo vas, da je za strokovna izobraževanja, ki jih organizirajo strokovne sekcije, možna samo še elektronska prijava preko elektronske prijavnice. Elektronsko prijavo že lahko koristite preko spletne strani našega Društva oziroma Zbornice-Zveze.

Visoka šola za zdravtvene vede Slovenj Gradec in Center za kakovost življenja in zdrav življenjski slog ogranizirata program delavnic dobrega počutja AJURVEDA.

visoka_solaimage009

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenj Gradec (v nadaljevanju DMSBZT SG), v skladu s Pravilnikom o priznanjih Društva, objavlja razpis za podelitev priznanja »Srebrni znak« posameznici/posamezniku ali skupini na področju zdravstvene in babiške nege v letu 2012.

Stran 12 od 15

Kontakt

KONTAKTNE INFORMACIJE

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes16
mod_vvisit_counterVčeraj101
mod_vvisit_counterTa teden581
mod_vvisit_counterPrejšnji teden672
mod_vvisit_counterTa mesec2102
mod_vvisit_counterPretekli mesec1473
mod_vvisit_counterSkupno594739

Prisotni: 2 guests na strani
Vaš IP: 3.138.105.31
Datum: 26.04.2024

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Vec o tem si lahko preberete tem spletnem mestu.

Sprejemam uporabo piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information