banner2


Spoštovani!

SDMSBZT Slovenj Gradec organizira strokovno izobraževanje: »TEMELJNI POSTOPKI OŽIVLJANJA - MODUL LICENCA«, dne 9.11.2012 ob 13.00 uri v Splošni bolnišnici SLOVENJ GRADEC.

Članom, ki so se prijavili na strokovno izobraževanje iz TPO, ki bo dne 28.9.2012, sporočamo, da se od 20.9.2012 naprej že lahko elektronsko prijavijo s klikom na portal "izobraževanje z licenčnimi točkami" E-prijava, ki je objavljen na spletni strani Zbornice -Zveze.

Vse člane Društva obveščamo, da prijav na strokovno izobraževanje iz TPO - modul licenca, ki bo dne, 28.9.2012 v ZD Ravne, ne sprejemamo več.

Vse člane, ki se bodo prijavili na strokovni seminar iz TPO - modul licenca v septembru, obveščamo, da se bo možno elektronsko prijaviti v naslednjih dneh. Prijavite se preko spletnega portala Zbornice - Zveze (na spletni strani našega društva se povežete z ZBORNICO-ZVEZO).

Spoštovani!

SDMSBZT Slovenj Gradec obvešča člane, da bo strokovno izobraževanje: »TEMELJNI POSTOPKI OŽIVLJANJA - MODUL LICENCA«, dne 28.9.2012 ob 13.00 uri v Zdravstvenem domu Ravne na Koroškem (v pritličju upravne stavbe – sejna dvorana)

Visoka šola za zdravstvene vede Slovenj Gradec organizira 2. znanstveno konferenco z mednarodno udeležbo s področja zdravstvenih ved z naslovom

INOVATIVNOST V KORAKU S ČASOM IN PRIMERI DOBRIH PRAKS.

Spoštovana članica/član Strokovnega društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenj Gradec!

Pred vami je čas težko pričakovanih počitnic, ko se po napornem in odgovornem delu razveselite strogo odmerjenega, brezskrbnega oddiha v krogu družine, prijateljev in znancev.  Iskreno želimo, da ga preživite prijetno in da si vsaj malo odpočijete.

Spoštovani!

 

Obveščamo vse člane, članice  Društva MSBZT SG, da pohod na Raduho, ki smo ga načrtovali dne, 7.7.2012, zaradi premajhnega števila prijav odpade.

Na podlagi 17. in 20. člena Statuta strokovnega društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenj Gradec je občni zbor Društva na svojem rednem Občnem zboru dne, 15. 06. 2012 sprejel naslednje:

Zveza društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, je 9. in 10. maja na najboljši možni način obeležila 85. letnico svojega delovanja, Zbornica-Zveza pa 20. obletnico. Oba jubileja smo delovno, s predstavitveno stojnico in aktivnostmi ob njej, obeležili tudi člani Društva MSBZT Slovenj Gradec.

Stran 13 od 15

Kontakt

KONTAKTNE INFORMACIJE

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes15
mod_vvisit_counterVčeraj180
mod_vvisit_counterTa teden466
mod_vvisit_counterPrejšnji teden218
mod_vvisit_counterTa mesec1315
mod_vvisit_counterPretekli mesec1473
mod_vvisit_counterSkupno593952

Prisotni: 2 guests na strani
Vaš IP: 3.131.13.194
Datum: 18.04.2024

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Vec o tem si lahko preberete tem spletnem mestu.

Sprejemam uporabo piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information