banner2


logotip_drustva

Sekcija za pohodništvo vabi vse člane društva na pozno jesenski planinski pohod na NANOS.

To je postavna kraška planota nad Vipavsko in Postojnsko dolino, ki ima tri sklenjene vrhove, od katerih je najnižja in najbolj obiskana Pleša, visoka 1262m, pod katero je Vojkova koča.

logotip_drustva

SDMSBZT Slovenj Gradec obvešča svoje člane, da bo volilni občni zbor potekal v ČETRTEK, dne, 8.12.2011 ob 18.00 uri v Hotelu Vabo v Slovenj Gradcu. Vljudno prosimo člane Društva, da morebitne teme za razpravo pošljejo na naslov Društva do vključno 5.12.2011.

 

VABLJENI!



V soboto, 8. 10. 2011, smo se upokojene medicinske sestre s Koroške skupaj z aktivnim članicami MSBZT Slovenj Gradec udeležile izleta na Notransko in Gorenjsko. V Idriji smo si ogledale premogovnik živega srebra, razstavo idrijskih čipk in razstavo razvoja sestrinstva v Sloveniji, v Cerknem pa smo obiskale partizansko bolnišnico Franjo.

Vsem udeležencem izleta, ki ste v živosrebrnem podzemlju Idrijskega rudnika, v ozkih, več  kot petsto let starih rovih, odkrivali srebrne kapljice edine tekoče kovine na svetu, se skupaj z nami navduševali nad čudovitimi čipkami in odličnimi žlikrofi,  si z zanimanjem ogledovali razstavo o razvoju sestrinstva pri nas, se poklonili nedavni zgodovini in pogumnim tistega časa z obiskom bolnice Franje, ob vsem tem pa vsi skupaj in vsak posebej z zajetnim košem dobre volje, smehaaaaaaaaa in pesmi dodali našemu druženju posebno noto, hvala.

logotip_drustva

Vse člane Društva, ki ste se prijavili na izlet v Idrijo obveščamo, da bo odhod v soboto, dne, 8.10.2011 ob 6.00 uri. Zbirališče je na prostoru izza Splošne bolnišnice Slovenj Gradec, kjer nas bo čakal avtobus.

 

Veselimo se vaše družbe.

Sekcija za pohodništvo organizira planinski pohod na 2132m visoki Storžič. Zaradi svoje lepe piramidne oblike, dobrega razgleda in številnih markiranih poti je Storžič, ki leži na skrajnem robu Savinjsko Kamniških planin, znana in dobro obiskana gora na severu Ljubljanske kotline.

Pohod bo organiziran v četrtek, 15. 9. 2011, z odhodom ob 5.00 iz avtobusne postaje Slovenj Gradec.

logotip_drustva

SDMSBZT SG v sodelovanju s Sindikalno enoto Sindikata delavcev zdravstvene nege (SE SDZN SB SG), organizira in vabi na izlet na IDRIJSKO, CERKLJANSKO IN ŠKOFJELOŠKO (z ogledom BOLNICE FRANJA, razstave »Razvoj sestrinstva« v Cerknici, čipkarske šole itd.)

Izlet bo v soboto,

 dne, 08.10.2011 ob 6.00 uri .

Zbirno mesto bo izza Splošne bolnišnice Slovenj Gradec.

STROKOVNO DRUŠTVO MEDICINSKIH SESTER, BABIC IN ZDRAVSTVENIH TEHNIKOV SLOVENJ GRADEC

VABI NA OBČNI ZBOR S SVEČANO PODELITVIJO SREBRNIH ZNAKOV NAGRAJENCEM ZA LETO 2010,

KI BO V PETEK, DNE, 10.6.2011 OB 18.00 URI V PROSTORIH HOTELA VABO V SLOVENJ GRADCU.

Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenj Gradec, bo 12. maja z različnimi aktivnostmi počastilo rojstvo humanistke in ustanoviteljice modernega sestrinstva Florence Nightingale. Praznik vseh strokovnjakov zdravstvene in babiške nege bo tokrat odmeval pod geslom: »Medicinske sestre in babice zagotavljamo dostopnost in enakost zdravstvene oskrbe pacientov.«

logotip_drustva

Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenj Gradec in Oddelek za urologijo Splošne bolnišnice Slovenj Gradec

vabita na: VI. SIMPOZIJ ZDRAVSTVENE NEGE V UROLOGIJI. 

Datum: Petek, dne, 3.6.2011

Lokacija: Hotel PAKA Velenje, Rudarska 1, 3320 Velenje

Stran 15 od 15

Kontakt

KONTAKTNE INFORMACIJE

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes264
mod_vvisit_counterVčeraj38
mod_vvisit_counterTa teden361
mod_vvisit_counterPrejšnji teden672
mod_vvisit_counterTa mesec1882
mod_vvisit_counterPretekli mesec1473
mod_vvisit_counterSkupno594519

Prisotni: 1 guests na strani
Vaš IP: 3.135.213.214
Datum: 23.04.2024

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Vec o tem si lahko preberete tem spletnem mestu.

Sprejemam uporabo piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information