banner2


Člane Društva preliminarno obveščamo, da bo redni letni zbor članov Društva MSBZT Koroške potekal v četrtek, 22.3.2018 ob 18.30 uri v Mladinskem kulturnem centru Slovenj Gradec.

 

Vljudno vabljeni!

SDMSBZT KOROŠKE

DRUŠTVO MEDICINSKIH SESTER, BABIC IN ZDRAVSTVENIH TEHNIKOV VELENJE v sodelovanju s STROKOVNIM DRUŠTVOM MEDICINSKIH SESTER, BABIC IN ZDRAVSTVENIH TEHNIKOV KOROŠKE ORGANIZIRA STROKOVNO PREDAVANJE KAKOVOST IN VARNOST V ZDRAVSTVU, KI BO V VELENJU v sredo 7.3.2018, v veliki dvorani hotela Paka v Velenju, Rudarska 1

ČAS IZVEDBE: 6.FEBRUAR 2018 ob 14.00 uri
KRAJ IZVEDBE: V predavalnici – v pritličju upravne zgradbe ZDRAVSTVENEGA DOMA RAVNE NA KOROŠKEM, ob Suhi 11, RAVNE NA KOROŠKEM
TEMA: »PATRONAŽNE MEDICINSKE SESTRE IN DOJENJE«
PREDAVATELJICI: Albina Linasi in Mateja Učakar.

DRUŠTVO MEDICINSKIH SESTER, BABIC IN ZDRAVSTVENIH TEHNIKOV VELENJE V SODELOVANJU Z DRUŠTVOM MEDICINSKIH SESTER, BABIC IN ZDRAVSTVENIH TEHNIKOV KOROŠKE ORGANIZIRA STROKOVNO PREDAVANJE ETIKA IN ZAKONODAJA S PODROČJA ZDRAVSTVA, KI BO POTEKALO V VELENJU, V SREDO, 31.1.2018.

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške bo v letu 2018 organiziralo sklop strokovnih izobraževanj, namenjenih vsem članom/članicam Društva.

Prvo strokovno izobraževanje bo potekalo v četrtek, 11. januarja 2018 ob 14.00 uri v prostorih Srednje zdravstvene šole Slovenj Gradec. O Demenci bo predavala predavateljica Dalija Pečovnik.

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške želi vsem svojim članom in članicam vesel Božič, naj ga preživijo v krogu domačih in tistih, ob katerih se najbolje počutijo.

Obenem pa vam voščimo tudi srečno, zdravo in pa uspeha polno leto 2018!

Vse članice Sekcije upokojenih medicinskih sester Strokovnega društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške vabimo na prijetno srečanje in druženje, ki bo potekalo v ponedeljek, 11.12.2017 ob 17.00 uri v Hotelu VABO v Slovenj Gradcu.
Obveščamo, da bo Društvo v letu 2018 za medicinske sestre, babice in zdravstvene tehnike, ki so člani/članice Društva, organiziral niz strokovnih predavanj, ki bodo potekala na dveh lokacijah, v Slovenj Gradcu in na Ravnah.

Zbornica – Zveza, stanovska organizacija medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, podpira sprejem novele Zakona o zdravstveni dejavnosti.

Obveščamo vse člane Strokovnega društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške -  ljubitelje pohodništva, da bomo prvo soboto v oktobru, dne 7.10.2017 organizirali pohod na Uršljo goro.

Stran 3 od 15

Kontakt

KONTAKTNE INFORMACIJE

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes58
mod_vvisit_counterVčeraj191
mod_vvisit_counterTa teden58
mod_vvisit_counterPrejšnji teden1278
mod_vvisit_counterTa mesec3687
mod_vvisit_counterPretekli mesec6444
mod_vvisit_counterSkupno605287

Prisotni: 6 guests na strani
Vaš IP: 44.221.73.157
Datum: 23.06.2024

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Vec o tem si lahko preberete tem spletnem mestu.

Sprejemam uporabo piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information