banner2


DRUŠTVO MEDICINSKIH SESTER, BABIC IN ZDRAVSTVENIH TEHNIKOV VELENJE s sodelovanju STROKOVNEGA DRUŠTVA MEDICINSKIH SESTER, BABIC IN ZDRAVSTVENIH TEHNIKOV KOROŠKE ORGANIZIRA STROKOVNO PREDAVANJE KAKOVOST IN VARNOST V ZDRAVSTVU, KI BO V VELENJU v torek 20.6.2017, v veliki dvorani hotela Paka v Velenju, Rudarska 1.

Obveščamo člane Društva, da bo odhod z avtobusom na svečano slovesnost v Ljubljano, v petek ob 16.30 uri izza bolnišnice Slovenj Gradec.

Spoštovani,

o mednarodnem dnevu babic 5.maju in mednarodnem dnevu 12. maju ter o našem društvu smo spregovorili na Koroškem radiu. Posnetku oddaje lahko prisluhnete na :

Letošnji moto mednarodnega dneva babic se glasi:

BABICE, MATERE IN DRUŽINE: PARTNERJI ZA VSE ŽIVLJENJE

Ljubljana, 4. maj 2017 - Tudi slovensko strokovno združenje babic, Sekcija medicinskih sester in babic pri Zbornici – Zvezi, ki je članica svetovne babiške konfederacije od leta 1999, se pridružuje ciljem za izboljšanje zdravja žensk in otrok doma in po svetu. V skrbi za zdravje žensk, otrok in družin v Sloveniji deluje 788 babic in 8 babičarjev.

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške, ob mednarodnem dnevu babic ter medicinskih sester vabi na pohod na Rahtel.

Spoštovani članice, člani Društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške!

Želimo vas povabiti, da si rezervirate čas in se nam pridružite ob praznovanju mednarodnih dni babic in medicinskih sester ter

na slovesni podelitvi zlatih znakov,

v PETEK, 12.5.2017 ob 19.00 uri

v Hotelu Mons v Ljubljani.

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške čestita vsem svojim članom/članicam ob prazniku babic, 5.maju in prazniku medicinskih sester, 12.maju.

Ljubljana, 4. april 2017 – Zbornica – Zveza, stanovska organizacija medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, podpira prizadevanja Sindikata delavcev v zdravstveni negi za uveljavitev kadrovskih standardov in normativov ter za dvig plač zaposlenih v zdravstveni negi v povprečju vsaj za 20 do 25 odstotkov.

Spoštovani člani, članice Društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške.

 

Privoščite si užitek potovanja po čudoviti pokrajini, odprtih oči, lačnega želodca in z nekaj potrebnega časa.

V zavetju Sibilinskih gora, vsa dišeča, nas že pričakuje UMBRIJA. Torej, izlet bo! Vesel in nepozaben.

(odhod 8.6. in vrnitev domov 11.6.2017).

Spoštovani člani!

 

Obveščamo, da je strokovni seminar z naslovom Etika in zakonodaja v zdravstvu, ki bo potekal 15.3.2017 v Velenju, zaradi velikega zanimanja prestavljen iz ZD Velenje v hotel Paka v Velenju, Rudarska cesta 1.

Stran 4 od 15

Kontakt

KONTAKTNE INFORMACIJE

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes5
mod_vvisit_counterVčeraj14
mod_vvisit_counterTa teden235
mod_vvisit_counterPrejšnji teden708
mod_vvisit_counterTa mesec1128
mod_vvisit_counterPretekli mesec4633
mod_vvisit_counterSkupno607361

Prisotni: 2 guests na strani
Vaš IP: 3.238.121.7
Datum: 20.07.2024

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Vec o tem si lahko preberete tem spletnem mestu.

Sprejemam uporabo piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information