banner2


STROKOVNO DRUŠTVO MEDICINSKIH SESTER, BABIC IN ZDRAVSTVENIH TEHNIKOV KOROŠKE vabi vse člane in članice društva NA VOLILNI ZBOR ČLANOV, ki bo potekal
v PONEDELJEK, 7.12.2015 ob 18.00 uri v MLADINSKEM KULTURNEM CENTRU v SLOVENJ GRADCU.

Upravni odbor Strokovnega društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške v skladu s Statutom Društva objavlja razpis kandidature in volitev v organe strokovnega društva MSBZT Koroške:

Zbornica – Zveza daje pobudo, da se tudi v naših vrstah odzovemo na stisko ljudi. Tako predlagamo, da se pri organizaciji izobraževalnih in drugih dogodkov, kjer se zbirajo večje skupine ljudi, zbirajo higienski pripomočki (plenice, vložki, vse drugo za osebno higieno), kar je že stalnica našega delovanja.

Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije – Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije v sodelovanju s članom vodstva Mednarodnega sveta medicinskih sester in državnim svetnikom mag. Petrom Požunom v teh dneh gosti dr. Judith Shamian, predsednico Mednarodnega sveta medicinskih sester (International Council of Nurses).

Zdravstvena nega in oskrba v domovih starostnikov je ključna za ohranjanje zdravja in človeškega dostojanstva stanovalcev

Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije – Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije ob mednarodnem dnevu starejših 1. oktobru opozarja na vedno večji pomen zdravstvene nege in oskrbe v socialno varstvenih zavodih.

Spoštovani,

obveščamo vas, da je Zbornica – Zveza s strani Ministrstva za zdravje prejela odločbo o podelitvi javnega pooblastila za naslednje sklope storitev:

Pozdravljeni,

v spodnji datoteki najdete podroben program znanstvene konference z naslovom "VREDNOTE POSAMEZNIKA - OGLEDALO DRUŽBE, Vpliv vrednot na obravnavo uporabnikov zdravstvenih in socialnih storitev".

Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške vabi člane na VANDRANJE NA ČRNI VRH!

VANDRALI IN SPROŠČALI SE BOMO v SOBOTO, 12.9.2015. Zbirno mesto: AVTOBUSNA POSTAJA MISLINJA ob 7.00 uri.

Spoštovani,

z namenom odprave morebitnih nejasnosti, ki se nanašajo na obvezo izvajalcev zdravstvene in babiške nege glede vlaganja vloge za podaljšanje licence ter z namenom odprave nejasnosti, zakaj je število evidentiranih pedagoških točk v portalu članov na spletni strani Zbornice – Zveze praviloma nižje od dodeljenih licenčnih točk na Ministrstvu za zdravje,

Člani, ki smo se udeležili skrivnostnega izobraževalnega sobotnega izleta, smo napolnili zakladnico dragocenih spominov.

Stran 7 od 15

Kontakt

KONTAKTNE INFORMACIJE

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes15
mod_vvisit_counterVčeraj14
mod_vvisit_counterTa teden245
mod_vvisit_counterPrejšnji teden708
mod_vvisit_counterTa mesec1138
mod_vvisit_counterPretekli mesec4633
mod_vvisit_counterSkupno607371

Prisotni: 2 guests na strani
Vaš IP: 3.238.121.7
Datum: 20.07.2024

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Vec o tem si lahko preberete tem spletnem mestu.

Sprejemam uporabo piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information