banner2


Društvo MSBZT Koroške organizira v čast praznikoma babic in medicinskih sester, ki smo ju praznovali 5. in 12. maja, za vse svoje člane brezplačno predavanje na temo: "KAJ IMA SAMOPODOBA OPRAVITI S KOMUNIKACIJO?".

Zbornica – Zveza je letos ob počastitvi mednarodnega dneva babic (5. maja) in mednarodnega dneva medicinskih sester (12. maja) pripravila 10. jubilejni kongres zdravstvene in babiške nege Slovenije, ki se ga je udeležilo rekordno število kolegic in kolegov iz vse države, preko 300.

Društvo MSBZT Koroške je s prikazom flamenka navdušilo obiskovalce. Posamezne članice društva in plesalke iz Mislinje so s plesom in poskočnimi ritmi ognjevito zaključile uspešen in zelo zanimiv prvi dan kongresnih dejavnosti.

Strokovno društvo medicinskih sester se je na kongresu predstavilo z zelo odmevno in zelo dobro obiskano predstavitveno stojnico.

Na svečani akademiji, ki je potekala 12.maja 2015 na Brdu pri Kranju, je bila med nagrajenimi z zlatim znakom Zbornice-Zveze tudi naša članica Majda Topler. 

Na 10. jubilejnem kongresu, ki je potekal 11. in 12. maja na Brdu pri Kranju, smo praznovali tudi člani našega Društva.

12. maja medicinske sestre po vsem svetu praznujemo svoj praznik. Naš mednarodni dan je letos posvečen prizadevanjem za varno, učinkovito skrb za ljudi z optimalnimi viri: kadrovskimi, materialnimi in finančnimi. Tako se letošnji moto Mednarodnega sveta medicinskih sester (ICN) glasi:

Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške čestita vsem svojim članom in članicam ob mednarodnem dnevu medicinskih sester ter ob mednarodnem dnevu babic!

Spoštovane članice in člani Društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške.

Za obeležitev mednarodnega dneva medicinskih sester (12. maj) in mednarodnega dneva babic (5. maj) smo pripravili organiziran prevoz na slavnostno akademijo, ki bo potekala 12. maja 2015.

Spoštovani člani, že danes si rezervirajte sedež na avtobusu, ki nas bo popeljal v čarobno………...

Pot je življenje, življenje je učenje, je zaznavanje, je odnos, je druženje, je zabava, je stik s kulturo, je raziskovanje, je sprejemanje. Ko življenjesprejemamo z vsemi čutili, takrat ga doživljamo polno in bogato. Takrat smo srečni.

Stran 8 od 15

Kontakt

KONTAKTNE INFORMACIJE

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes16
mod_vvisit_counterVčeraj14
mod_vvisit_counterTa teden246
mod_vvisit_counterPrejšnji teden708
mod_vvisit_counterTa mesec1139
mod_vvisit_counterPretekli mesec4633
mod_vvisit_counterSkupno607372

Prisotni: 3 guests na strani
Vaš IP: 3.238.121.7
Datum: 20.07.2024

Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Vec o tem si lahko preberete tem spletnem mestu.

Sprejemam uporabo piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information